Laksefileter med Brie
Smør
Valnøtter
Laksefileter
Brie eller Camembert
"Fantastisk" krydderet eller
Salt og pepper
Multegele m/Cointreau
- Stekeovnen forvarmes på ca 200 grader C
 - Ca 2 ss smør i en ildfast form
 - Legg laksefiletene i formen
 - Skjær opp noen skiver ost og legg rundt filetene.
 - Dryss "Fantastisk" krydderet over laksen
 - Ta 1 ss Multegele m/Cointreau på hver av filetene samt
 - noen hele valnøtter
 - Stek retten i ovnen i ca 30 min. eller når fisken har "skivet" seg.
 - Pynt gjerne med ferske multer når fisken er serveringsklar.
 - Kan med fordel stekes i panne med lokk på svak varme. Da har du god kontroll slik at fisken ikke blir for tørr.
 - Serveres med kokt ris og en god salat eller:
 
Broccoli- og blomkålmos:
1 broccoli
1 blomkål
2 dl fløte
"Fantastisk" krydderet etter smak
Kok grønnsakene i vann til de er møre. Sil av vannet. Mos grønnsakene med en stavmikser. Ha i fløte og krydder.
En grønn salat og tomat
