Laksefileter med Brie

7230_d.jpg
 
 

Smør

Valnøtter

Laksefileter

Brie eller Camembert

"Fantastisk" krydderet eller

Salt og pepper

Multegele m/Cointreau

 

  1. Stekeovnen forvarmes på ca 200 grader C
  2. Ca 2 ss smør i en ildfast form
  3. Legg laksefiletene i formen
  4. Skjær opp noen skiver ost og legg rundt filetene.
  5. Dryss  "Fantastisk" krydderet over laksen
  6. Ta 1 ss Multegele m/Cointreau på hver av filetene samt
  7. noen hele valnøtter
  8. Stek retten i ovnen i ca 30 min. eller når fisken har "skivet" seg.
  9. Pynt gjerne med ferske multer når fisken er serveringsklar.
  10. Kan med fordel stekes i panne med lokk på svak varme.  Da har du god kontroll slik at fisken ikke blir for tørr.
  11. Serveres med kokt ris og en god salat eller:
     

Broccoli- og blomkålmos:

1 broccoli

1 blomkål

2 dl fløte

"Fantastisk" krydderet etter smak

Kok grønnsakene i vann til de er møre. Sil av vannet. Mos grønnsakene med en stavmikser. Ha i fløte og krydder.  

En grønn salat og tomat