Geléer
Det perfekte og spennende tilbehør til både kjøtt- og fiskemiddager, desserter, oster og som smakstilsetning i sauser.
ripsgelé
Passer til vafler, is, riskrem, boller, sveler og i kaker. Utmerket i sauser, til viltkjøtt, kjøttkaker, lam, kjøttboller, koteletter m.m. Denne geléen er utmerket som pålegg, i yoghurt og frokostblanding.
Akevittgelé
Passer godt til alle typer ost, julemat, herunder ribbe, kalkun, viltkjøtt, rakfisk, lutefisk samt kylling og spekemat.
Kreklinggelé
Velsmakende til oster, alle typer kjøtt, is, riskrem, kaker, vafler og sveler.
Granskuddgelé
Velegnet til stekt viltkjøtt, viltgryter og glasert elgkjøtt, spekemat og enkelte oster.
Bringebærgelé
Nydelig til ost, is, og desserter som bringebærmousse, bringebærkrem og bringebærdessert, riskrem og som fyll i vannbakkels.
Blåbærgelé
En fulltreffer til alle typer kjøtt, oster, desserter, vafler og sveler.
Tyttebærgelé
Går godt sammen alle typer kjøtt, spekemat, oster, kaker, is, riskrem og andre desserter.
Rognebærgelé
Smaker utmerket sammen viltkjøtt og andre kjøttretter.
Jægergelé
For mange et førstevalg til viltkjøtt og spekemat med rømme. Og til brune sauser og pateer.
Multegelé med Cointreau
Velsmakende til is og desserter, i yoghurt og fløtekrem, til oster og spekemat med rømme, stekt eller grillet laks og ørret.
Julegelé
Meget populær til alle typer julemat, herunder ribbe, skinke, svinestek, pinnekjøtt, kjøttkaker, medisterkaker og kalkun. God som smakstilsetning til is og ost.
TYTTEBÆRGELé med cognac
Går godt sammen alle typer kjøtt, spekemat, oster, kaker, is, riskrem og andre desserter.
BjørnebærGELé med gin
Bjørnebærgelé med gin passer utmerket som topping til alle typer ost og som tilbehør til kjøtt, kaker, is, riskrem og andre desserter.