Geléer

Det perfekte og spennende tilbehør til både kjøtt- og fiskemiddager, desserter, oster og som smakstilsetning i sauser.

 

ripsgelé

Passer til vafler, is, riskrem, boller, sveler og i kaker. Utmerket i sauser, til viltkjøtt, kjøttkaker, lam, kjøttboller, koteletter m.m.  Denne geléen er utmerket som pålegg, i yoghurt og frokostblanding. 

 

Akevittgelé

Passer godt til alle typer ost, julemat, herunder ribbe, kalkun, viltkjøtt, rakfisk, lutefisk samt kylling og spekemat.

Kreklinggelé

Velsmakende til oster, alle typer kjøtt, is, riskrem, kaker, vafler og sveler.

Granskuddgelé

Velegnet til stekt viltkjøtt, viltgryter og glasert elgkjøtt, spekemat og enkelte oster.

Bringebærgelé

Nydelig til ost, is, og desserter som bringebærmousse, bringebærkrem og bringebærdessert, riskrem og som fyll i vannbakkels.

Blåbærgelé

En fulltreffer til alle typer kjøtt, oster, desserter, vafler og sveler.

Tyttebærgelé

Går godt sammen alle typer kjøtt, spekemat, oster, kaker, is, riskrem og andre desserter.

Rognebærgelé

Smaker utmerket sammen viltkjøtt og andre kjøttretter.

Jægergelé

For mange et førstevalg til viltkjøtt og spekemat med rømme. Og til brune sauser og pateer.

Multegelé med Cointreau

Velsmakende til is og desserter, i yoghurt og fløtekrem, til oster og spekemat med rømme, stekt eller grillet laks og ørret.

Julegelé

Meget populær til alle typer julemat, herunder ribbe, skinke, svinestek, pinnekjøtt, kjøttkaker, medisterkaker og kalkun. God som smakstilsetning til is og ost.

TYTTEBÆRGELé med cognac

Går godt sammen alle typer kjøtt, spekemat, oster, kaker, is, riskrem og andre desserter.

BjørnebærGELé med gin

Bjørnebærgelé med gin passer utmerket som topping til alle typer ost og som tilbehør til kjøtt, kaker, is, riskrem og andre desserter.