Oppskrifter
Vi ønsker at du ved å velge våre produkter skal ha gode hjelpere for å spisse maten, skape de ekstra gode matstundene. I dag brukes våre populære geleer og siruper som spennende tilsetninger til middagsmat, ostemåltid, desserter, kaker og sauser, til supper og i salater. Til småmat som hører sammen med et glass vin eller en kopp te. Romstad Gård-produktene hører med der man søker matnytelse og smakfullt samvær.
Andebryst
Filetene fra and smaker så viss fugl. Romstads Fantastisk krydder i sjyen kan være en viktig detalj.
Elghakk i høstfarver
Mange synes elghakk er minst like godt som elgstek. Med våre geleer blir elghakket en ekstra hyggelig opplevelse.
Kamskjell og aspargesskudd
Hva smaker vel bedre enn lettstekte kamskjell? Vårt urte- og kryddersmør og Aquavitgeléen skal her bare spille annenfiolin.
Julens kveite
Lett trukket eller dampet kveite er for mange en vinterfavoritt. Den sagnomsuste fisken går elegant sammen med både syltet gresskar og kryddersmør.
Tradisjonell juleribbe
En av julens store favoritter blir enda bedre med følge av Aquavitgelé og Julegelé. Med epler og surkål blir juleribbas popularitet ytterligere styrket.
Gravet laks med sennepsaus
En delikat klassiker som passer like godt som forrett som mellomrett. Rød fisk, sennepsaus og grovt rugbrød går som hånd i hanske.
Ristet smørbrød med blå muggost
Spennende smak fra fiberkost og frø og grønnsaker forenes her med blåmuggostens kvaliteter. Aquavitgeleen øker spenningen i denne retten.
Asparges med frø og ost
Vakkert, estetisk og sunt med skjønne, kjølige asparges. Kryddersmør er som skapt for fiberkost og spennende frø og linser.
Paprika med reker
Paprikaen er fargebomben i grønnsakdisken, her brukes den til en lekker rett med reker eller rekesalat.
Store fylte tomater
Fylte tomater kan være en overraskelse til lunsj eller en nydelig kveldsrett. Romstads krydder trives godt sammen med både kjøttdeig, kraft og tomatsmak.
To gode ostetapas med kreklinggele
Tapas passer alltid, smått, lekkert og velsmakende. Her lar vi kreklinggeleen gjøre underverker sammen med god ost.
Eggbåter med sennepsaus og majones
Småmat har mange venner. Og det kan være gjort i en fei å lage en liten appetittvekker. Sennepsaus og grovt brød er gode følgesvenner.
Eplepai med rosesirup
Dette bør vøre en fulltreffer til en romantisk tête à tête eller rett og slett en hyggestund. Rosesirupen fra Romstad gård er i ferd med å bli en publikumsfavoritt.
Is omfavnet av sirup
Is som svømmer i gode smaker kan være farlig godt. En gang imellom må det være lov!
Hjortefilét med et hint av lakris
Hjortefilet om høsten skaper minner. Her er smakene fra naturen rene og enkle, bare forsiktig spisset av de rette bærgeleene.
Lettsaltet torsk med bacon
Tosk passer fint til både hverdag og fest. Og mulighetene til å variere er mange. Urtesmør og aquavitgele kler denne fantastiske fisken på en overbevisende måte.
Sjøkreps fra Skutberget
Når bare det beste er godt nok hjelper sjøkrepsen oss. Delikat kjøtt, med sødme og raffinert smak. Noen ganger er det aller enkleste det aller lekreste.
Entrecôtes a la Romstad
Entrecotens fyldige, runde smak er høyt verdsatt og står på egne ben. Vi har tillatt oss å hjelpe den på beskjeden måte.
Skarpstekt makrell i persille
Makrell som har møtt varmen i en persillepanne er for mange selve sommerfavoritten. Og gode geleer ved slike anledninger er god match.
Tradisjonell lutefisk med Fosenost
En god venn som er til stede større og større deler av året. Tilbehøret varierer som kjent veldig, her har vi smakt oss fram.
Camembert og Multegelé
Ingredienser fra mange land, og multe og lakris fra Romstad Gård gir måltidet en spennende avslutning.
Laksefiléter med Brie
Laks som festmiddag, akkompagnert av gelé, ost og valnøtter. En delikat opplevelse med ”Fantastisk krydder”.
Pana Cotta med Bringebærgelé
Denne populære italieneren lar seg gjerne befrukte med vår bringebærgelé, som smaker fortreffelig sammen med vanilje.
Pannekaker og Multegelé med Cointreau
Man behøver ikke være barn for å elske pannekaker, her i stilig dressur med multe og høstens frukter.
Sjokolademousse med Lakrissirup
Her er det ikke lett å si hva som er prikken over i-en, kremen, mousséen eller lakrisen?
Vaniljeis med Multegelé med Cointreau
Enkel og stilig dessert i stram giv akt for matelskere. Med liflig smak av multe fra fjellet.