Pana Cotta med Bringebærgelé
Bringebærgeleen varmes i microbølgeovn og haes i glass porssjonsskåler. Fordel ett glass gele på 6 porsoner.
Panna cotta
3 dl kremfløte
1 dl melk
1,5 ss sukker
Frø fra vaniljestang
2 gelantinplater
- Legg gelantinplatene i kaldt vann i ca 10 minutter.
 - Ha fløten, melk, sukker og frø i en kjele og varm opp til kokepunktet. Ikke kok!!
 - Trekk kjelen fra varmen og klem vannet ut fra gelantinplatene. Tilsett disse i blandingen.
 - Rør godt. Hell blandingen over i en egnet bolle, helst med "tut".
 - Avkjøl i 15-20 min før du forsiktig heller blandingen over geleen.
 - Settes i kjøleskapet i 6 timer eller mer.
 - Pynt med bær, gjerne moreller eller friske bringebær. Blåbær gjør også susen...
 - Dryss på skivede mandler på toppen.
 
