Siruper og eddik

Ved å helle sirup over pannekaker, bær, iskrem eller ovnsbakte grønnsaker forsterkes matopplevelsen. Den er nydelig på vafler, riskrem, salater og i kaker, på oster og stekt kjøtt. Sirupene er full av smak og sødme, men sortene sirup må tilpasses ut fra hva den skal brukes til.

Grankvisteddik

Et naturlig tilbehør i salat, råkost, dressing, marinade, wok og til glasering av grønnsaker. Meget etterspurt.

Lakrissirup

For mange er dette favoritten i sauser, i krem og dessuten i desserter, som f.eks. stekte pærer. Vi regner med den vil bli populær blant is-elskerne etter hvert.

ROSEsirup

Passer utmerket på flere typer iskrem og yougurt, og “går rett hjem” i dessertsaus og viltsauser og mye mer. Delikat og fargelekker.

Tyttebærsirup med Cognac

Nydelig til is, oster, desserter, i sauser, på kjøtt, hamburgere, vafler, pannekaker m.m.

Kreklingsirup

En fulltreffer til oster, is, sauser, riskrem, kjøtt, vafler, pannekaker m.m.