Siruper og eddik

Ved å helle sirup over pannekaker, bær, iskrem eller ovnsbakte grønnsaker forsterkes matopplevelsen. Den er nydelig på vafler, riskrem, salater og i kaker, på oster og stekt kjøtt. Sirupene er full av smak og sødme, men sortene sirup må tilpasses ut fra hva den skal brukes til.

Kreklingsirup

En fulltreffer til oster, is, sauser, riskrem, kjøtt, vafler, pannekaker m.m.

Tyttebærsirup med Cognac

Nydelig til is, oster, desserter, i sauser, på kjøtt, hamburgere, vafler, pannekaker m.m.

Lakrissirup

For mange er dette favoritten i sauser, i krem og dessuten i desserter, som f.eks. stekte pærer. Vi regner med den vil bli populær blant is-elskerne etter hvert.

Grankvisteddik

Et naturlig tilbehør i salat, råkost, dressing, marinade, wok og til glasering av grønnsaker. Meget etterspurt.