Oppskrifter
Vi ønsker at du ved å velge våre produkter skal ha gode hjelpere for å spisse maten, skape de ekstra gode matstundene. I dag brukes våre populære geleer og siruper som spennende tilsetninger til middagsmat, ostemåltid, desserter, kaker og sauser, til supper og i salater. Til småmat som hører sammen med et glass vin eller en kopp te. Romstad Gård-produktene hører med der man søker matnytelse og smakfullt samvær.
Camembert og Multegelé
Ingredienser fra mange land, og multe og lakris fra Romstad Gård gir måltidet en spennende avslutning.
Laksefiléter med Brie
Laks som festmiddag, akkompagnert av gelé, ost og valnøtter. En delikat opplevelse med ”Fantastisk krydder”.
Pana Cotta med Bringebærgelé
Denne populære italieneren lar seg gjerne befrukte med vår bringebærgelé, som smaker fortreffelig sammen med vanilje.
Pannekaker og Multegelé med Cointreau
Man behøver ikke være barn for å elske pannekaker, her i stilig dressur med multe og høstens frukter.
Sjokolademousse med Lakrissirup
Her er det ikke lett å si hva som er prikken over i-en, kremen, mousséen eller lakrisen?
Vaniljeis med Multegelé med Cointreau
Enkel og stilig dessert i stram giv akt for matelskere. Med liflig smak av multe fra fjellet.